Herinnering zoeken
Totaaloverzicht Voornaam Achternaam
 
Aan Guus Verstegen
30-06-1991 † 15-03-2009
 
Home
Fotoalbum
Audio & Video
Levensloop
Kaarsjes
Herinneringen
Condoleances
Stamboom
 
 
 
Hoofdpagina
Zoeken
Site aanmaken
Mogelijkheden
Vragen/FAQ
Links
Organisatie
Partners
Contact
Login
 
 
 

Guus Verstegen overleden

In de nacht van zaterdag op zondag 15 maart, is Guus Verstegen uit Oostrum op 17 jarige leeftijd overleden na een verkeersongeval.Hij fietste rond 00.30 uur over de Brugstraat en is geschept door een auto en is op de plek van het ongeval overleden aan zijn verwondingen.

Bericht SV Oostrum

Guus Verstegen - foto website SV Oostrum

Zondagochtend 15 maart hebben wij het droevige bericht ontvangen dat ons jeugdlid, Guus Verstegen speler van de A jeugd, is overleden als gevolg van een verkeersongeval.

Om jullie in de gelegenheid te stellen je medeleven te betuigen, hebben wij een condoleance register geopend, in de kantine van S.V. Oostrum. De kantine is 's avonds van 19.00 tot 22.00 uur open.

Wij wensen Marie-José en Jep, Janet, Fieke, Rick en Emmy, familie, vrienden, vriendinnen en kennissen alle sterkte toe bij het dragen van dit groot verlies.

Bestuur S.V. Oostrum, 15 maart 2009

Bericht Raayland College

Guus Verstegen, leerling van Vwo 6C, is fietsend op de brug tussen Well en Wanssum dodelijk verongelukt. Het heeft ons allen zeer geschokt.

We hebben Guus leren kennen als een sociale, vriendelijke, bescheiden leerling. Bezig met zijn eindexamen, zijn blik gericht op zijn toekomst, moeten wij nu plotseling afscheid van hem nemen.

In de school is in lokaal A221 een ruimte ingericht waar iedereen op zijn eigen manier kan stil staan bij het plotseling overlijden van Guus. In deze ruimte ligt papier om te verwoorden wat ieder nog tegen Guus had willen zeggen. We hopen dat deze woorden zijn ouders, zijn broer en zus en zijn vriendin tot steun zullen zijn.

Op donderdag 19 maart a.s. om 17.30 uur is de afscheidsdienst in de kerk van Oostrum. Na deze dienst is er voor alle betrokkenen van de school gelegenheid om samen te zijn in de personeelskamer van onze school.

Laten we elkaar tot steun zijn om dit grote verlies te verwerken.

L. de Veen, voorzitter Centrale Directie

(bron: Nieuwsbank, SV Oostrum, website Raayland College)

 

 
Verstuur 
Login 

Deze site is aangemaakt door Digital Memories Company
Neem contact op >>